Een scan bij uw organisatie

Snel en betaalbaar inzicht in uw informatiebeveiliging

Een security scan is een ‘instapbeveiligingsonderzoek’ bij uw organisatie naar alle aspecten van informatiebeveiliging. De scan richt zich op alles wat uw organisatie al dan niet aan technische maatregelen heeft ingericht om beveiligingsproblemen te voorkomen, maar bevat nog geen daadwerkelijke controle op de aanwezigheid en de werking daarvan. De scan wordt gestart met een online interview met uw organisatie en vindt dus op afstand plaats. Dat geldt ook voor het bespreken van de resultaten. Dat scheelt namelijk veel tijd en dus kosten. Het rapport bevat een praktische lijst met checks en aanbevelingen.

Lees meer

  • Snel en betaalbaar inzicht de stand van informatiebeveiliging
  • Overzichtelijk rapport met prioriteiten checklist voor uw interne organisatie
  • Krijg direct bevestigd welke zaken er goed op orde zijn
  • Maak een geïnformeerde keuze in uw prioriteiten voor investeringen in informatiebeveiliging
  • Werk doorlopend met TT3P, dé professionele ICT security en privacy partner, aan uw zijde

Begrijpelijke rapportage

U ontvangt op basis van onze zorgvuldige beveiligingschecks een scan van alle benodigde beveiligingsbeheersmaatregelen bij uw organisatie. Hieruit blijkt op eenvoudige wijze wat u op orde heeft, waar de verbeteringen voor uw organisatie liggen en met welke prioriteit u deze zou kunnen (laten) oplossen. Hierna maakt u natuurlijk zelf uw afwegingen tussen informatiebeveiliging en de investering hierin.

Frequentie van een security scan

Wij adviseren u om minstens jaarlijks een scan te laten uitvoeren. Informatiebeveiliging is namelijk alles behalve statisch. Computercriminelen passen steeds hun werkwijze aan en uw organisatie is ook in beweging. Wij zijn doorlopend beschikbaar voor u in het kader van beveiliging en wij kunnen agenderen wanneer een volgende analyse zou moeten plaatsvinden. U ontvangt dan van ons een signaal. Wij houden u scherp.

Interesse? Neem contact met ons op

Bel mij graag

Wilt u een eenmalige scan laten uitvoeren? Dat kan natuurlijk ook en u kunt ook vaker dan eenmaal per jaar een scan door ons laten uitvoeren. Neem voor meer informatie omtrent voorwaarden en tarieven contact met ons op.

Hoe gaan wij te werk?

De security scan vindt plaats op afstand via een online meeting tussen de auditor van TT3P en de vertegenwoordiger van uw organisatie. Een belangrijk detail is dat wij volledig in uw opdracht werken en onafhankelijk zijn. TT3P levert geen diensten om uw informatiebeveiliging te verbeteren. Die betrekt u bij uw ICT leverancier en als u die nog niet heeft dan kunnen wij u doorverwijzen naar een geschikte partij. Onze advisering wordt niet beïnvloed door het vooruitzicht dat we ook de bijbehorende diensten aan u leveren.

Als opdrachtgever ontvangt u altijd:

  • Een ICT-security scanrapport op maat voor intern gebruik binnen de organisatie met daarin een prioriteitenlijst met te treffen risicobeheersmaatregelen.
  • Een adviesgesprek op afstand na iedere scan.
  • Indien gewenst hulp bij verbetering.
  • Doorlopend telefonische ondersteuning bij security noodgevallen.