Dé remedie tegen cybercriminaliteit en datalekken

Verbeter in 3 concrete stappen uw informatiebeveiliging

In 3 concrete stappen helpen we uw organisatie om informatiebeveiliging zichtbaar te verbeteren. Hierbij ligt onze focus op wat haalbaar en passend is bij uw organisatie en niet op wat er allemaal technisch mogelijk is. Daar ligt direct het grote verschil met een scan uitgevoerd door uw ICT leverancier. TT3P is volledig onafhankelijk. De stappen voor het verbeteren van uw informatiebeveiliging:

  1. De analyse (een scan of audit) 
  2. Het rapport met de bevindingen en onze adviezen
  3. Hulp bij verbetering

Dankzij onze effectieve en onafhankelijke aanpak kunt u snel verbeteren of krijgt u snel bevestigd dat u goed bent ingericht tegen cybercriminaliteit. Met ons Cybersecurity Certificaat kunt aan derden aantonen dat uw beveiliging op orde is.

Zo helpen we organisaties

Audit
Voldoet uw informatiebeveiliging aan de geldende regels?
Advies
Hoe kunt u praktisch en effectief uw informatebeveiliging verbeteren?
Uitvoering
Implementatie van de geadviseerde beheersmaatregelen, verslaglegging en het inrichten van controle-mechanismen.

Snel en betaalbaar inzicht in uw ICT-beveiliging

De security analyse wordt uitgevoerd door een auditor van TT3P in samenwerking met een vertegenwoordiger van uw organisatie. Een belangrijk detail is dat wij volledig in uw opdracht werken en onafhankelijk zijn. Onze advisering wordt niet beïnvloed door het vooruitzicht dat we ook de bijbehorende diensten aan u leveren.

Rapportage en concreet advies

Met de rapportage die volgt uit onze analyses, krijgt u concreet, snel en scherp inzicht in de resultaten. Hierbij krijgt u per onderdeel duidelijk en begrijpelijk advies op papier over de verbeteringen die u kunt doorvoeren. Adviezen in begrijpelijke taal die zorgen voor bewustzijn, een effectieve aanpak en snelle verbeteringen. Samen evalueren we de resultaten en lichten we de analyse persoonlijk toe.

Wat telt in ons advies, is de uitvoerbaarheid en passende investering. Wij stellen geen implementatie van zware maatregelen voor, als dat niet passend is bij uw bedrijfsvoering en de beveilingsrisico's.

implentatie afbeelding

Implementatie

Door het uitvoeren van onze aanbevelingen brengt u uw ICT security effectief en praktisch naar het gewenste niveau, waarbij de investering én het resultaat in balans zijn. En wilt u ondersteuning bij het implementeren van de verbeteringen en het vastleggen van het informatiebeveiligingsbeleid? Of ondersteuning bij het gesprek met ICT leveranciers en bij het beoordelen van hun voorstellen? Dan helpen we u daar graag bij.

Resultaat

Aantoonbare zekerheid met het TT3P Cybersecurity Certificaat

Heeft u afdoende beheersmaatregelen voor informatiebeveiliging geïmplementeerd, is uw informatiebeveiligingsbeleid goed beschreven en controleert u met regelmaat aantoonbaar de juiste werking van de veiligheidsvoorzieningen? Dan kunt u van ons het Cybersecurity Certificaat ontvangen. Hét bewijs voor uw relaties dat uw ICT securitybeleid als voldoende is beoordeeld. Door een onafhankelijke partij, met kennis van zaken en jarenlange ervaring in informatiebeveiliging. Dat geeft vertrouwen.

Maak een afspraak

Onze referenties

 • VPRO
 • Connecthing Group
 • SOS Kinderdorpen
 • College Perinatale Zorg
 • Compliance Community
 • DMCC Nederland
 • Revisto
 • Rumble group
 • BICT groep
 • MKB Rotterdam Rijnmond
 • MKB Westland