Wat vinden klanten?

Zij kunnen het weten.

Klanten van TT3P spreken zich uit. Zij hebben ervaring met security scans, security audits en hadden ondersteuning nodig bij het verbetertraject. Zonder uitzondering voelen zij zich uitstekend geholpen. Lees hieronder hun ervaringen.

VPRO

“TT3P heeft de VPRO geholpen om onze reeds bestaande procedures en werkprocessen vast te leggen in een informatiebeveiligingsbeleid. Aangevuld met de kennis en expertise van TT3P ligt er nu een marktconform beleidsstuk dat ons een goed houvast geeft bij het telkens opnieuw maken van keuzes in de snel veranderende  digitale wereld.”
 
Mattijs de Ruijter
Manager ICT & AZ
VPRO

Connecthing Group

“Wij hebben voor onze organisatie gebruik gemaakt van security audits en consultancy van TT3P. Het is voor ons zaak dat we altijd veilig zijn en dat cybercriminelen geen kans krijgen. We hebben veel gevoelige bedrijfsinformatie en ook persoonsgebonden informatie. Met de security audit hebben wij precies inzichtelijk waar onze verbeterpunten liggen en TT3P helpt ons ook met consultancy en advies. Het is prettig samenwerken met TT3P en ze leveren hun diensten tegen redelijke tarieven.”

Erik Verdam
COO
Connecthing Group

SOS Kinderdorpen

“Wij hebben prettig samengewerkt met TT3P rondom onze informatiebeveiliging en het behalen van onze NTA7516 certificering.”
 
Sandra Wolthers
Projectassistent Simba Familiezorg
SOS Kinderdorpen 

College Perinatale Zorg

“Het College perinatale zorg (CPZ) heeft TT3P ingeschakeld om de ICT security te optimaliseren. Wij hebben tips gekregen om ons informatiebeveiligingsbeleid aan te scherpen en een praktische tool ontvangen om het systematisch te (laten) controleren. TT3P is een professioneel en fijn bureau om mee samen te werken.”

mr. Peter Buisman
Senior adviseur juridische zaken
College Perinatale Zorg

Compliance Community

“TT3P heeft ons heel praktische adviezen gegeven om onze security te optimaliseren. Door de juiste vragen te stellen over onze informatiebeveiliging triggerde TT3P ons om specifieke technische maar ook organisatorische maatregelen verder te verscherpen.”

Jim Verschelden
Algemeen Directeur
Compliance Community

DMCC Nederland

“Als wij in onze privacy consultancy trajecten specifieke IT security expertise nodig hebben, doen wij een beroep op TT3P. De IT security-scans en audits van TT3P geven je een blauwdruk van waar je als organisatie staat qua informatiebeveiliging. De consultants denken daarnaast mee over concrete en haalbare verbetertrajecten en oplossingen. Zij adviseren met kennis van de materie en oog voor de praktijk.”

Jitty van Doodewaerd
Directeur Privacy
DMCC Nederland

Revisto
Rumble group
BICT groep
MKB Rotterdam Rijnmond
MKB Westland