Uw informatiebeveiliging begint hier!

The Thrusted Third Party (TT3P)

Wat doen wij?

TT3P biedt onafhankelijke analyses op het gebied van ICT security, waarmee het risico op gijzeling van bedrijfsgegevens en het onrechtmatig toegang verkrijgen tot data door onbevoegde derden aanmerkelijk kan worden verkleind.

Onafhankelijk omdat TT3P direct voor de opdrachtgever werkt en geen belang heeft bij het verkopen van aanpalende security diensten. Die diensten betrekt de opdrachtgever bij zijn ICT leverancier of indien gewenst kan TT3P suggesties voor leveranciers doen.

Met het rapport van een scan of een audit van TT3P kan de opdrachtgever naar volgorde van prioriteit afgewogen beheersmaatregelen treffen, waarbij de investering en de verkleining van het risico tegen elkaar opwegen.

Bekijk hier onze diensten.

Lees meer

Wie zijn wij?

TT3P bestaat uit een team van ondernemende security professionals die hun sporen ruimschoots verdiend hebben met name in het corporate en grootzakelijke segment. Van oorsprong voeren de TT3P auditors veelal werkzaamheden uit voor grote organisaties met complexe security vraagstukken. De missie van TT3P is om deze expertise betaalbaar en toegankelijk te ontsluiten voor het MKB en goede doelen.

Onze missie: 'Professionele en passende informatiebeveiliging beschikbaar voor iedere organisatie!

Oprichters:

CEO

Michael Bijtenhoorn | dmcc.nl

Michael Bijtenhoorn

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/mbijtenhoorn/

CCO

Patrick Jordens - Managementboek.nl

Patrick Jordens

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/patrickjordens1/

 

Bekijk hier onze diensten.