Consultancy & Advies

U wilt aan de slag met verbetering van uw informatiebeveiliging maar met wie?

Door het uitvoeren van onze aanbevelingen brengt u uw ICT Security effectief en praktisch naar het gewenste niveau, waarbij de investering én het resultaat in balans zijn. En wilt u ondersteuning bij het implementeren van de verbeteringen en het vastleggen van het informatiebeveiligingsbeleid? Heeft u daarvoor de kennis en capaciteit niet in huis? Dan helpen we u daar graag bij.

Lees meer

  • U krijgt een onafhankelijk oordeel, we adviseren u precies wat u nodig hebt.
  • Bespaar tijd. Wij werken efficient en op basis van standaarddocumentatie.
  • Bespaar kosten. Wij adviseren passend bij uw organisatie en helpen u risico’s af te wegen.
  • Wij leveren gericht project management.
  • Beveiligingsexperts beschikbaar tegen een redelijk uurtarief.
  • Naast ICT Security expertise ook gedegen praktische privacykennis aanwezig. 

Welke ondersteuning levert TT3P?

Bij ondersteuning kan bijvoorbeeld worden gedacht aan project management bij IT-security implementatie. TT3P kan fungeren als gesprekspartner binnen uw organisatie bij gesprekken met de leveranciers van security oplossingen. Zijn de voorstellen van de leveranciers praktisch en kostentechnisch proportioneel en passen de gemaakte service afspraken bij de behoeften van uw organisatie?

 

 

Mijn ICT leverancier heeft dit toch allemaal onder controle?

We vertrouwen erop dat u met een goede ICT leverancier werkt. Begeleiding en advies kunt het echter beste laten uitvoeren door een onafhankelijke partij die geen belangen heeft bij de verkoop van ICT security oplossingen. TT3P is onafhankelijk. Daarnaast is het zo dat een ICT leverancier vaak alleen de technische oplossingen kan leveren. Wij beoordelen technische maatregelen, maar helpen ook met organisatorische aspecten bij u intern en die hebben doorgaans niet de aandacht van een ICT leverancier. Met onafhankelijk advies kunt u zelf het beste beoordelen of uw ICT leverancier u de juiste oplossingen voorstelt en of u verantwoorde investeringen doet in ICT Security.